Baby berkahak

Baby saya baru 43 hari. Dalam 2 hari ni dapat dengar suara tangisan baby saya dah lain. Rasa berserak. Sy syak kahak. Dah buat tepuk percussion tp mcm tak menjadi. Minyak pun dah mcm2 sapu tp tak jadi jugak. Apa yg bole sy buat lg ya? Risau pulak. Kadang tu time menyusu bunyi mcm bersiul tp dalam 2-3 kali saja. Bernafas pun dapat rasa kahak tu. Tq mommies.

2 Balas

Cuba awak semak semula teknik tepuk percussion awak tu. Tepuk percussion ni la yang paling efektif.

dh cuba minyak asmak? atau minyak AOW