Bayi 7 bulan xnak susu botol

Hi. Sy ada anak perempuan baru masuk 7 bulan hari ni. Sebelum ni isterisy campur fm dgn bf sebab susu kurang. Tapi sejak dia start makan, dia dah kurang minum fm n now dah xnak lansung. Dia minum susu badan saja. Anyone can help? Or any reason why?

1 Balas

Isteri bekerja ke? saya raasa baik continue dengan susu badan sahaja sampai 2 tahun and at the same time bagi anak makan macam biasa..lebihkan makan puri buah atau buat bubur nasi

4y ago

Wife suri rumah sepenuh masa. I see. Baik. Tq very much!