hamil 5week

sy ada 1 kemusykilan..klu ikut last period kndungan sy dh 5weeks,sblm ni cek sndiri n naik double line tp sdikit samar,utk kepastian sy ke klinik utk scan...hasil dr scan tu,dr bgtau rahim sy msih kosong..xde kntung dan xde implementasi..doc bg tempoh sebulan lg,jika period tidak berlaku dtg semula utk scan...risau plak sy,ada tak yg sama mcm sy??

24 Balas

awal sangat memang tak nampak ape ,kalau kire bulan 1 bulan 1 minggu memang kosong lah ,halus lagi ,kalau nak scan pergi wktu kandungan 10-12 weeks means 2 nak masuk 3 bulan mcm tu

Tp dr pnah ckp xde bnda lain yg blh mnunjukkan double line tu selain mgandung..sis sabar ye bru2 nie jgn scan lg..sye dlu first scan msa buat buku pink tu dlm 8-9 mggu..

Normal...sy buat buku pink time 8weeks just nmpk kantung kosong sgt kecil...time 10weeks scan dh nmpk tiny bby n jantung ....now 16weeks..doakn sy n bby sihat

Saya masa 5 weeks pun tak nampak apa2. Kantung and baby pun tak nampak. Lps tu scan 9 weeks ada kantung and baby. Jgn risau k. Awl lg tu.

5y ago

alhamdulillah

tlalu awal tuk buat scan & x baik tuk kandungan better sis buat masa kandungan nk dekat 10w

Saya masa 5w, dah nampak kantung. Mungkin late ovulation kot sis. Think positive ye sis.

try scan lg lps beberapa mgg sis.. kdg2 mmg lmbt nmpknye..

5mgu kadang scan mmg xnmpak lg..tgu lg 2mgu scan blk...

Alahaiii..kecik lg...sy 12w Bru la nampak

Semoga dimurahkan rezeki yer sis...