hi mommy

sy ad msalah gastrik yg truk bla hamil ank prtama.. smggu skli msuk hspital skit smpai xleh nk nafas... sejuk tangan2... bla hamil ank no2.. msih rsa mcm tu jgk sesak nafas n pedih hulu hati... mkn skrg pn dh jga2.. tkot jd mcm ank first... sy nk tnya ad x cra nk bg hlang rsa skit tu...

1 Balas

Hi sis. Di sini ada cara semula jadi untuk merawat masalah pedih ulu hati. Cubalah, mana tahu berkesan! https://my.theasianparent.com/pedih-ulu-hati-ketika-hamil/?utm_source=search&utm_medium=app