Kenapa ya berdarah mcm ni?

Sy 7weeks.. tiba2 nak mandi tgk panty berdarah, dan bila sapu dibawah, ada ketulan pula...

Kenapa ya berdarah mcm ni?
14 Balas

sma mcm sya 2ari lalu..trus g kecemasan then doktor scan janin dn jantung elok lgi kelip2 alhamdulillah..tp doktor trus suru bedrest n bgi ubat kuat rahim alhamdulillah dh stop bleeding..doktor kata ni ancaman keguguran mujur cepat g kecemasan.lgipun sya mmg ad sejarah gugur 2kli.so mmg kene bnyak rehat...sis baik trus g kecemasan sis doctor akn cek bukaan dn trus scan dri bawah.klo perlu dorg akn bgi ubat kuat rahim.

7mo ago

sy dlu kluar mcm kulit aym.. 5w n gugur.. ble scan dlm dh clear.. lbih baik awk cpat g klinik check..

Sy pn mcm ni jga sis 2hri lpas...prgnt 7weeks, keluar ketulan darah trus pg klnik cek scan heartbeat bby kuat lg msa tu, doc bgtau ancaman kguguran, trus doc sruh mkn ubt kuat rahim duphaston...semoga bby kta baik² sj sis...

Ni bloodclot and bleeding ni. Thts how my miscarriage look like 🥲 dia kluar darah beku mcm ni pastu selang 2-3 hari gugur. Better pg hospital check sis.

threatened miscarriage ni.. cpt2 g PAC..sy TTC 11y+ aritu Lepas tau pregnant kerap cmni..spjg pregnant Ada la 4-5 Kali kot..alhamdulillah 35w dah bslin n now baby dah masuk 6m

Pergi klinik tunjuk gambar ni kat doktor. Kalau awak tak buang lagi ketulan tu, bawak sekali ke klinik. Bertindak segera ya.

Allahu, sis 😢Kemungkinan tanda² miscarriage ni sis. Cepat ke hospital sekarang sis

fresh blood ni puan..sy gugur dlu keluar mcm ni..moga dpmudahkan urusan awak 🤲🤲

Maybe threatened miscarriage. Dulu saya pun mcm ni, last2 gugur. Terus jumpa doktor ya.

sekarang p hospital. tunjuk gambar ni. tak normal ya. xde istilah penempelan.

Jumpa doktor ye. Sebarang pendarahan time pregnant adalah tak normal