Spotting. Normal ke

Sy dah 7weeks + selama ni normal xda spotting. Tiba2 tadi kluar darah merah coklat sikit (x sampai separuh panty liner longer bigger). Normal ke mcm ni? Lg 1 perlu mandi wajib ke atau blh solat mcm biasa?

3 Balas

Saya pun baru jadi benda sama terus pergi klinik doc scan Alhamdulillah takda apa apa baby semua okay. Doc kata kemungkinan badan letih, banyak jalan dan hormon bertukar menyebabkan keluar macamtu. Cumanya kalau terlalu banyak darah yang warnanya pekat terus pergi emergency untuk check 😊

saya hari semalam jadi spotting coklat. pergi klinik terus.scan tak nampak apa. doc refer hospital. n doc kata ancaman keguguran and bg mc 3 hari. n doc akan pantau 3 minggu lagi.

better check dengan doktor kalau ada apa apa bleeding atau spotting. tak perlu mandi wajib sebab tu bukan darah haid.