Kenapa ya berdarah mcm ni?

Sy 7weeks.. tiba2 nak mandi tgk panty berdarah, dan bila sapu dibawah, ada ketulan pula...

Kenapa ya berdarah mcm ni?
14 Balas

sma mcm sya 2ari lalu..trus g kecemasan then doktor scan janin dn jantung elok lgi kelip2 alhamdulillah..tp doktor trus suru bedrest n bgi ubat kuat rahim alhamdulillah dh stop bleeding..doktor kata ni ancaman keguguran mujur cepat g kecemasan.lgipun sya mmg ad sejarah gugur 2kli.so mmg kene bnyak rehat...sis baik trus g kecemasan sis doctor akn cek bukaan dn trus scan dri bawah.klo perlu dorg akn bgi ubat kuat rahim.

8mo ago

sy dlu kluar mcm kulit aym.. 5w n gugur.. ble scan dlm dh clear.. lbih baik awk cpat g klinik check..