6 month pregnant

sy 6 bulan pregnant.. gusi dah mula berdarah bila gosok gigi.. susu mmg sy ambil hari2 dan makanan yg berunsur kalsium lain pun sy dah ambil.. tapi tetap jugak berdarah.. bleh bagi cadangan x ye kalsium tambahan yg bagus untuk ibu2 pregnant

1 Balas

Sama mcm sy.tp sy xminum susu..kalau minum mesti muntah..jadi sy amalkan arabic gums..tggi calsium..lepas consume,xde dh mslh gusi berdarah,kaki cramp..

5y ago

ye ke.. boleh cuba ni.. kaki pun mmg selalu cramp malam2.. kekadang tu mmg terjaga sbb kaki cramp.. sakit sgt..