pil kalsium

ibu2 ada yg makan pil kalsium? boleh x suggest jenis apa ? sbb sy sejenis yg x minum susu. skrg gigi/gusi kerap sakit tapi belah kanan ja n tmpt yg sakit tu x berlubang pun. tolong sy ?

1 Balas

Saya makan Caltrate Plus dulu. Sebelum tido makan sebiji... Memang sejenis tak minum susu... Haha... Anak saya pon 4 months dah tumbuh gigi... Tak tau la sebab mama terlebih calcium or memang jenis tumbuh gigi awal... 😆