Buka Buku Pink on 14week..

sy 4week da tau pregnant.. pegi klinik swasta... then doctor ckp better buat buku pink timne 12 week until 14 weekk.. so time 10 week sy try call kk.. 2 tempat kk sy call x angkat pon... 1 day 1 kk ni received call then kena call another kk sebb ikot tempat tinggal kita.. dua2 sebenarnya dekat je.. then call 1 lg.. daftar by online.. full schedule... sy akan bukak buku 21 ni (14week).. sbb sy dah try call bnyk kali.. hmm.. sebelum ni just buat scan dekat klinik swasta.. n mkn folic acid sahaja... sekarang musim Covid-19.. so pegi walk in or tgu schedule yg telah ditetapkan? sy tkot kena marah... help mommies!!

Buka Buku Pink on 14week..
32 Balas

Hehe i rasa semua org nk pegi kk takut dengan nurse 🤣 i dulu pun takut. Tp once dah sampai sana, nurse baik kemain. 😅 tp once u x datang ikut appointment yg dia bagi, siap laaa kena kejar dengan nurse tu 🤣

3y ago

mesti la tkot.. lg2 bila mak tkot2kn.. hmm... tgk muka nurse pon tkot.. sy jrg ke klinik.. demam ke apa ke.. huhuhuhu.. dgr cerita pon tkot..