Perut & kepala baby besar dari usia kandungan 😣

Sy 32w3d .. due 14/1 .. 2kali repeat scan dh .. sblm nie perut besar dri usia . Harini kepala pula .. scan tadi kepala baby besar 34w ... Berat baby 2.1kg .. doc col pakar hosp .. pakar kata repeat lagi 2mgu utk scan pulak .. sy tanya ada cecair dlm kepala bby ke . Doc kata scan takde plak .. tp sy tetap risau .. ada apa² risiko ke swaktu melahirkan .. Risau plak sy ..

2 Balas

mcm mana skrg? baby ok ke? sy baru lepas scan, 34w4d, doc ckp kepala besar sikit jgk, lg 2 minggu doc repeat scan..risau sgt..

2y ago

ahad nie 11/12 kena pergi hosp jumpa pakar O&G plak ... doc kata risiko utk bersalin takut baby patah bahu .. hmmm😣

insyallah takde pape sis. semoga dipermudahkan ye. 😊

2y ago

Aamiin ... in Shaa Allah ..