kepala baby kecil

Sy nk tny ada tak mummy pernah jadi kepala baby kecil dari usia dlm kandungan? doc ckp baby sy kepala kecil. Mungkin disebabkan 2 perkara. 1) Salah due date (period x teratur) atau 2) ada masalah pada baby.. sy risau sgt2 sekarang ni. Doc ckp 32week nt nak scan lain. Kalau sama juga,nt kena ke hospital.. #risausangat #tolongbagisemangat

2 Balas

masa scan 29wpun doktor kata kepala baby kecil sikit. bila scan, size dia macam 27w. next week dah masuk 31w, saya ada checkup dengan doktor pakar hta sebab nak check luka czer saya. sambil tu nanti boleh bagitahu doktor tu jugak pasal kepala baby

sma la sya pn..sbb due date slah..dktor ckp bby kecil..atau mslah uri..bru nie dh scan hspital bby ok xda mslah..tggu 32 minggu scan smula untuk tgk kpla bby plak..skrg bby melintang..