Ade takk sini pernah drive jauh2!??

Sy 29weeks...igt nk balik kg atas urusan keluarga... Suami xboleh cuti.. Terpksa sy drive and adik teman.. KL-kelantan... Tp risau jgk..mommy2 ade pengalaman takk drive jauh2???

3 Balas

Tiada pengalaman. 29 week OK. Dan ada teman. Jika penat berhenti, rehat. 2 jam sekali rehat pun OK. Pastikan bawa buku pink, ubat, bantal sokongan, makan, minum yg mencukupi, balm dll. Moga perjalanan selamat.

3mo ago

Sama

35 weeks drive kl- kb. Alhamdulillah ok je tp bontot kebas tak rasa apa. Sampai2 heret kaki jalan 🫢

3mo ago

Owhh okeyh2.... Tq mommy sharing....

sy 33weeks drive kelantan melaka.. ok je.. cuma kerap berhenti kt rnr la😅

3mo ago

Ok tq mommy..