Perjalanan Jauh

Nak tanya, sy sekarang da 17 weeks. Sy baru dpt tahu mak saya masuk hospital, and saya bercadang nak drive sndri balik ke ipoh dari sepang without husband sbb kesian pulak dekat dy nak cuti susah. Selama ni sy drive ulang alik ke tmpt kerja lebih kurang sejam perjalanan. Kalau sy nk drive seorang selama 3 jam xpe ke ye? Sbb sblm sy pregnant sy mmg selalu drive sorg cuma sejak pregnant belum lg drive sndri jauh2.

1 Balas

Bole je sis.cuma kena hati2 masa drive plus lapik bontot lebih tebal sket utk kurangkan hentakan takut baby xtahan gegaran.