Drive Car

Korang nak tny, if korang kena drive car jauh2 kan sbb jauh, mcm mane korang lawan sakit kepala tuh? I xde mood betul nak drive car. Pastu sakit pinggang sekali sbb duduk lame.

1 Balas

Biasa la..ppuan ramai yg pilot .. Saya drive KL-Kuantan... Pegi balik non-stop.. Last2 jumpa air nira nipah.. Sedapnyaaa..

5y ago

Kan, penat giler badan ni. Tp mase x pregnant x rase pon jauh ke or badan penat ni. Mengiler ke sane ke sini