Cucuk kancing gigi

Sy 28week....kene cucuk kancing gigi... Saja2 la bgtau suami sakit tmpt cucuk merah Dan mengeras... Suami ckp biasa la kesan ubat tp tak la sehebat cucuk bcg smpi timbul tanda😂.... Tetiba rasa sakit hati je dgn ayat suami tu.... Huhu senang je lelaki berkata2 sbb bukan dorg yg rasa sakit waktu hamil & melahirkan Nanti.....semoga urusan kehamilan semua dpermudhkn

1 Balas

x pe gurauan tu boleh meulihkan emosi yg x stabil utk kita yg tgh hamil...