Cucuk kancing gigi

ada tak mommies yg selepas cucuk kancing gigi, keesokkan harinya badan rasa lemah n lengan masih rasa sakit?

9 Balas

ritu mase first sakit 2 hr je.. xde bengak or apa.. second dose ni mungkin nurse cucuk salah smpai sekarng masih sakit tempat cucuk bengkak situ je tp xde lenguh padahal dah lama.. lebih 10 hr da

3mo ago

btul tu, badan dah tk lemah n tgn pun xlenguh tpi tmpt ccuk tu yg masih lgi sakit🥲

ye awk mmg lps cucuk rse skit mcm bgkak sikit kt tnpt cucuk tu kalau first mom 2 kli cucuk sya peknen yg kli2 ni skli ja ness ckp lps cucuk nk angkt pn rse skit

Saya lepas cucuk lemah tak boleh nak buat apa dgn perut mengeras. Tido rehat je la . Hari ke 3 still tak larat tangan still bengkak dah 6 hari

Normal sis, tanda response badan kita. Sy pun first dose haritu bengkak lenguh habis tangan tempat cucuk dan demam juga sekejap.

4mo ago

1st dose tak rasa apa sangat, 2nd dose ni yang sakitnya minta ampun 😂

Normal tu awak. Itu common symptoms selepas vaksin. Macam saya rasa sengal2 kat lengan je.

4mo ago

tu lah, nak angkat tgn tinggi2 pun tak boleh 😂 tidur mngirin pun ssah sebab sakit.

saya pun mcm tu sis...amik masa 3 hari juga baru nak hilang kesan cucuk ty

biasa bila kene cucuk kancing gigi ni ? maaf sbb tk tau and first mom

3mo ago

Bila baby start gerak

Mcm Sy 1st ok 2nd Time .. Adoi 1 weeks body very Weak

4mo ago

20weeks, skrg sy dah 25weeks😄

normal sis . sy smggu skit & bengkak . 🤣