Mcm mna kurang gerak?

Sy 24weeks nk msuk 25weeks. Perlu kira dh ke fetal kick tu. sbb nya nk pantau tgh puasa ni. Baby sy gerak mcm tak menentu je. kdang2 pgi kdang2 mlm. Risau duk pikir sy puasa baby okay ke.. tpi sy rsa masih lgi okay. xde pening2 ke terlampau letih lgi.

7 Balas

Di KK, week 28 baru start kira. Jika risau kan kandung, islam ada rukhsah bg ibu hamil dgn diharuskan berbuka puasa. Nnt ganti dan bayar fidyah. Consult with your doctor Untuk pemeriksaan