Edd 1/11, first mom, risau

Sy 1st mom dah 38weeks, takde turun tanda apa lagi tp mlm je perut ni mengeras tp klu mnm air ke bergerak sikit baby pun gerak kt dlm, vajajay 🙈 pun rasa sakit je ni rasa tak selesa sbb kepala baby dah bwh ke? Risau plk sbb kwn kwn yg saing EDD dah selamat masing2 deliver 😂 Blh bg tips or any positive words tak? Ke mmg 1st born kita mcm clueless bila baby ni nak keluar niii hehe

1 Balas

First baby memang macam tu clueless. Stay in touch with doctor and confinement lady . You got this ❤️

2y ago

Will do and thank you 🫶🏻