kick baby

camne nak tau baby kita dah gerak ke tak ye . cuba mommy2 share minggu ke berapa mommy dpt rasa first kick baby . especially yg 1st baby . sbb saya 1st baby . tp mggu ni dah 4bulan , takde rasa mcm tendangan halus2 pun.........

2 Balas

Saya start rasa masa baby 17 weeks. Tu pun masa tu tak sure lagi tu angin ke baby kicks. Bila dah kerap macam tu, baru lah confirm yang tu baby kicks.

5y ago

tu laaa . kadang keliru.. angin ke , perot lapar ke.. ape ke.. saya pun xtahu... buat masa ni xdpt rasa pape lg . harap2 dpt rasaaa la...excited !

Sy 5bln bru start rasa sis.. Nt sis rasa lah tu.. 😀