Keputihan seperti ketulan susu

hi sy 15w pregnant, ketika bersama suami pasti akn keluar keputihan seperti ketulan halus susu yg akn keluar dan melekat di alat kemaluan kami, umpama ketulan2 susu halus tu ada di pangkalan tgh dlm V part sy. hahaha. ia tak berbau dan gatal. adakah normal ? sebab kami mcm krik2 pulak nk teruskan bila nampak ketulan2 halus tu. ahhahahaha. please advise mommy2... sy 1st pregnant and bunting pelamin ni ???

1 Balas

Yup normal selagi takde bau dan rasa gatal. Kalau memang suami buang dalam, akan keluar keputihan macam tu. kalau taknak ada keputihan mcm tu, lepas bersama basuh bersih2.