Do you crave more sweets when pregnant with a girl?
Voice your Opinion
Yes
No

4104 respon

28 Balas

Jauh beza lah saya rasa mengandung anak perempuan. Memang dari pengalaman saya benda yang pedas2 dulu saya makan agak kurang saya minat. Bila start pregnant babg girl saya perasan perubahan saya memang kuat makan benda manis2.. Ais krim, coklat, yang penting semua nya manis saya suka.. Agak pelik jugak la mula2. Nak kata mengidam benda pedas, benda masam agak kurang la permintaan nya.. Semua nya yang lebih benda2 manis 😊😆💕

xsure lar rasa dua2 boy girl pon saya mkn manis ... beza saya mgandung 1st baby boy... Langsung xde alahan apa2,semua mkn tpi kacang2 sgt suka... Time girl pula sangat3 lar teruk alahan,makan masam2 utk elak nk muntah kdg2 x menjadi..still muntah... Dan sgt10 kerap craving buah-buahan..mgidam buah2..mujur semua dapat...hehehe

Sangat2 ya ampunn..dr gila pedas tukar jd suka sgt bnde mnis nak2 coklat n bskut merie tme ngndungkn anak dara ni smpai sgkut gdm.. Nsb baik berat xnaik n lps brsalin bebas gdm

coklat cadbury sepapan tu mmg sy sorg je mkn. 1hri pun blh hbis . skrg anak dh alah coklat. klau mkn coklat msti anak cirit birit. ibu is so sad

Ntoh ler, kome idok ler scan lagi. Tapi kome memang suka makan menda pedas dan masam sejak dari azali lagi. 🤣

Baru 7 week.. Nak yg manis2 je... Air buah... Buah- buahan... Nasi.. Ayam semua tak nak. Hehehe.. Sabar je lah

anak perempuan saya suka makan masam2. anak lelaki saya suka makan manis.

Ye mmg pun. Sy harap no 2 preg boy. Sbb sy mnisan2 gula2 smua sy xsuka

Craving sweets during my pregnancy, but its a boy. 😆

sama jak rasanya mengandung anak perempuan @ lelaki.. xda beza