susu kambing sesuai ke tak untuk ibu mengandung?

Susu kambing

13 Balas

klau sya lah spnjg prgnnt nie sya x ambk mnuman susu kmbing sbb susu kmbing nie panas n bile mkn dging kmbing pun sya blh jdi pening klau prgnnt plak jnis ibu drh O nnti bby lahir akn mndpt kuning..nie nsht dktr pakar tmpt sya kje d hsptl swasta(KPJ) sbb sya nurse dkt hsptl tu...klau pndpt ibu2 len sya xtau lah ..

4y ago

iyeee btul sis..org tua ckp gitu kt sy jgak..

Sy start minum susu kmbing mase 5 bln.alhamdulillah hb dh cantik. In shaa allah kuning baby nti taklah tinggi sgt. Susu kmbing elok utk ibu preggy

4y ago

Saya ambik glusan..mmg ok..awal.mngandung sampai bersalin hb ttap menten je..cuma glusan msam skit je..tapi bgi saya sdap

sesuai..sy pun minum susu kambing.brand karihome..sedap pun sedap..ada vitamins jgk

Sya minum susu kambing + delima. Alhamdulillah sedap dan tekak boleh terima. 😊

Sy minum susu kambing moeder..susu khas utk ibu mengandung.

Sesuai jer sis . Mcm sy minum susu kambing lazz ☺️

sesuai tp sy start minun bila 30w abovr

Boleh je. Saya minum Lazz masa preggy

Biasanya sesuai je. Sy pun minum higoat.

4y ago

Sama2 😊

Sesuai. Saya minum wildan.