susu kambing coklat

susu kambing coklat apa yg sedap dan berperisa coklat or xkesah la lain pun. asalkan bukan original sebab nanti x boleh telan ? any suggestion yg mummy penah try and best ?

15 Balas

Sis boleh try susu rizqi Dari mamadil..sy consume perisa coklat Dari awal mengandung smpai trimester ke 3.. alhamdullilah sembelit x de..hb pn cantik..

Annur Susu Kambing, ada perisa coklat..Sy mnum masa awl2 khamilan lg, alhmdulillah okeyy sdp, Hb pun cantik..

Semlm baru try beli susu kambing coklat wildan.. Sedappp.. Sy pown jenis xleh minum susu original..

Mengandungkan anak 3 kali, tiga2 saya amalkan minum susu kambing wildan perisa coklat.

Try lazz susu kambing ada perisa coklat, sedap jugak kalau hb rendah amik perisa kurma

Susu rizqi mmg sedap mcm aiskrim kak

Susu Rizki Mamadil, sedapp. ☺️

Beli Mana susu kambing ?

susu lazz ok sis

Susu mamadil