Berapa lama anda menyusukan bayi dengan susu ibu sepenuhnya?
Voice your Opinion
0-3 bulan
3-6 bulan
6 bulan - 1 tahun
1 tahun & ke atas
Saya tidak menyusukan susu ibu sepenuhnya

3582 respon

24 Balas

alhmdulillah anak no 1-4 rezeki dpt menyusukan sehingga anak 2tahun ❤️❤️ni bb yg kelima 11bln Masih myusu bdn... insyaAllah doa smpai 2tahun.. niat n doa nak nyusukan ank ..be positive insyaAllah ❤️👍

Sy myusukan 4 anak sehingga 2tahun❤️plg lama ada yg smpai 3tahun lebih😜ngempeng nk tdo... skang dlm proses myusukan bayi yg ke 5...dia masuk setahun...smoga ada rezeki die nyusu smpai 2 tahun 😍

Skrng ank br 9bln..target sy nk susukn ank 2taun..in shaa Allah jika d izinkn.Allah... aja2 fightimmm✊✊🔥

2y ago

tq mommy🥰❤️ alhamdulillah sy berjaya susukan anak smpai umur dia 2 tahun 1 bulan..yeay..hip2 hureay 🎉🎉

anak prtama m'nyusu bdan smpi 4bulan, anak kdua sampai 2tahun 1bulan, dan anak ketiga 1thun 4bln sja.. 🙂

Alhamdulillah. Anak first 2 tahun full BF. Semoga next anak pun dapat 2 tahun full BF. InShaAllah, Ameenn

Yg sulung thn ni 4 thn.... Masih menyusu.. Aduhai.. Silap x wean off awal2 sblm adiknya lahir.. 😂

ank sulung setahun lebih..ank kedua 2 tahun lbih

Tak sempat 2 tahun je dah mengandung balik. Huhu

dari lahir sampai sekarang,,umur 1tahun9 bulan

sejak lahir sampai 10bulan masih menyusu ibu