Berapa lama anda guna susu formula yang sedang digunakan sekarang?
Voice your Opinion
Kurang dari 1 bulan
Kurang dari 3 bulan
Dalam setengah tahun
Lebih 1 tahun

2939 respon

31 Balas

anak2 dh xmnum susu formula.. mnum susu coklat plak skrg.. jnama happy tree.. murah je rm18.90 utk 2kg.. jimat skit hehe.. lgpom ank dh bsr

Alhamdulillah dr bby lahir smpai skrng umo bby dkt 8 bln xpnh lg bg bby susu formula

Start guna susu formula semenjak anak sulung saya berumur 11bulan sehingga sekarang.

ank br msuk umo 2 tahun .sy br nk try bg ank susu formula...sbb sblm ni direct bf .

Alhamdulillah, dr lahir sampai sekarang bby 9bln x prnh lg guna susu formula.

Anak sy tak pernah minum susu formula. Sepnjg 2tahun 4 bulan hanya direct fb.

ank bf & umur 10 bulan baru minum susu formula

Memula lahir jer nak masuk kebulan2 tanak daa

Belum guna susu formula masih susu badan.

tak pernah guna ank saya bf