Susu apa sesuai untuk baby tido lama

Susu formula apa yg buat baby tido lama?boleh kongsi pengalaman.susu yg mudah baby berak,tido pun lama.baby saya 3bulan berat turun lepas guna enfalac.bmi pun turun.sblm ni guna similac lactose free baby tido lama tp susah berak plak,saya tukar ke enfalac A+.baby xdapat susu ibu sbb ibu dia kerja luar negara.klu bukan mco baby dah ikut sana.pening cari susu sesuai..

2 Balas

Try frisolac rumusan khas wak... Baby sy dulu pon sembelit, puas cri susu yg sesuai... Last2 serasi dengan frisolac, berak pon x sembelit n berat badan naik cantik je... Try la mane tau sesuai... Mamil cherish pon okie

4y ago

ok saya cuba ye.terima kasih.. :)

Try susu snow. Sy pnah bagi kat baby sy, memang cepat kenyang & selalu nak tido jee. Berat pon naik. Tp sy tukar brand lain sbb sy suka baby sy aktif 😂

4y ago

ok terima kasih..saya cuba ye :)