Lactose free

If anak xde masalah lactose intolerant boleh ke minum susu lactose free? Dulu anak sy minum dutch baby tp berkahak. Sy try tukar susu Similac lactose free, okay dh dia. Tp susu Similac lactose free tu biasanya utk baby yg lactose intolerance kan.. jika xde masalah tersebut, boleh ke sy nk teruskan je bg anak minum? Sebab anak pun ok xde kahak dh, berak semua ok..

4 Balas

Sis nak tanya najis anak warna apa n tekstur die ok x, klu xkeberatan boleh ke share gmbr najis die sbb anak saya mnum similac lactose free jgk, tpi najis die cm agak cair, since saya campur susu saya n fm

8mo ago

najis anak warna hijau gelap.. texture mcm najis normal..

kalau baby awak mmg serasi dgn susu tu xperlu tukar awak. teruskan bagi☺️. takut bila awak tukar susu lain nnt susu yg baru tu xserasi dgn baby awak pula

1y ago

☺️☺️☺️

kalau rasi,teruskan je

kalau anak serasi,teruskan je

1y ago

baik, terima kasih 😊