Baby 10bulan df

Normal ke Klau bby 10bulan Dy df time tido akan berjaga2 kdng sejam 2jam sekali akan bgun menyusu..sbb sebelum nie ank sulung guna susu formula tido lama

1 Balas

Tidur siang or malam? Logically, normal. Susu fm lambat hadam so baby kenyang lama. Bfm cepat hadam. Tp anak dah 10m, normal umur camtu dia tidur sekejap2 sometimes sbb dia nk main, peralihan bulan, etc. Tp kalau anak saya fully bf bila malam dia mmg tidur lama sebab siang dia tidur kejap2 max 2hrs