Susu oversupply..

Susu bdn sy oversupply..adakah sy perlu cari anak susuan? Dlm ptiais belambak stok utk anak..anak tk df sb die ad kuning dan tercari2 nipples tk jmpe,then terlelap so sy risau kuning tk turun dan sy pump masok botol..alhmdllh kuning da turun.. so any suggestions gais? Tq for the advice

1 Balas

xde mslh pon. bagi je anak minum yg dlm peti ais tu. bby dh ok, boleh try bagi df slow. susu frozen boleh tahan 3 bulan.