Trun Kuning Bby

Mumy all.. Tlong cmne nk trunkn kuning bby tnpa susu bdn, sy bru 3days bsalin. Susu bdn xde sb msa bsalin bby dlm nicu. So now kuning bby tggi.. Ad ptua x

2 Balas

mumy byk kn minum air kosong , susu , horlick. slalu urut2 dada buat marmet, doa and fkir positif air susu bdn ada yg penting mumy jgn stress sgt okay 🥰

Skrg baby menyusu susu formula ke? Pastikn baby disusukan kerap 2jam sekali.. Jgn bagi baby tdo lama..

4y ago

2 la.. Tp mumy mne xisau, kte kt umh ank dlm wad, ari2 ambk drh.. Pk ank airmta nk ngalir je.. Esk nk cba titik susu kmbing