baru melahirkan anak... ada supa2 boleh suggestkan x... ubat untuk susu bdn byk

susu bdn kurang boleh bg cadangan ubat apa

12 Balas

Mkn..mknn brkhasiat..kerapkn susukn bby...in shaa Allah akn byk susu..sis ada.ig?? Blh folo pakar ni... ig : noorfazila_bt_abdul_rahman bgus ilmu n tips dia beri tuk kita praktikkn spnjng nysukn bby..cer sis try folo ig dia k 😉

Milk production ikut demand baby sis. Kalau baru bersalin sehari/ dua mmg susu sikit sgt, sbb perut baby pon kecik dan baby minum sikit.

Kak try makan ubi or keledek rebus nanti susu banyak makan tahu tempe makan sayur sya biasa mcm tu susu berlimpah

Ubat yg plg mujarab, air masak, stay positif & happy & kerap menyusu 💜

Jumpa pakar kanak2x..doktor ada ubat utk bykkn susu bdn..

Nhe kwn yg bgtaw.. Katanya mnum horlicks

Dulu saya minum moeder. Mmg susu byk

Saye gune ni...memang berkesan😊

Sup betik muda..boleh try

Makan mknn berkhasiat