susu formula

Normal ker baby laki 1 bulan mnum susu formula byk onz dan kerap?sbb susu bdn kurang jd tpkse bg susu formula..baby sy mnum kdg 3-4onz skali mnum

2 Balas

Oh takde masalah pun. Normal je tu. Asalkan fm tu sesuai utk umur dia & takde allergic apape dgn ingredient dia. Berak kencing semua nampak ok. Normal lah 😚 takpe, cuba amalkan milk booster apape, mcm horlicks ke, makan durian ke, kerap pam ke. In shaa Allah ada rezeki tu nak full bf 😉

Normal ,

4y ago

Ohh,thnks...