susu

Susu apakah yg puan2 minum? Sy dh almost 3bulan..tp kadang2 je minum..sy xsuka susu...blh bg cdgn susu yg xloya tekak x?

54 Balas

tgk pd org..ada yg x bole mnum susu ibu mngandung tp bole minum susu mcm dutch lady ke mcm2 perisa kan..ikut tekak org..cam sy x leh minum susu ibu mngndung sbb rasa dia cam ada hanyi ckit ntah la tekak sy jer kot..hihihi sy cuma minum susu kmbing jer bole diterima tekak ni haa..susu kmbing pon ada 3 flavour strawberi coklat original..cuba try dlu susu ape yg leh msuk

Mamadil sis.. Sy nie lg la jnis xleh msok susu ape pn..termasuk la susu pekat mnis ker HL @ dutch lady berperisa tu.. Tpt mamadil tu bau wangi..rse cm mlkshake jer.., mnum sjuk²...Serius mmg sedp dn bnyk khasiat... Cuba la..😁

Dulu sy xsuka susu. Tp sbb ikhtiar hamil, dan saranan doctor, sy paksa minum susu + amil acid folic. Susu yg sy boleh telan, susu similac ibu mengandung yg kaya dgn acid folic 😊😊

Sya minum mcam2 susu dah Anmum, Nestle mom And me, susu full team, soya huhuhu janji ade minum susu tiap hari biar tk sakit tulang belakang kta kg pon memang bagus tuk baby

sy pn tak minum susu sis.. boleh beli pil calcium kat farmasi.. telan je sebiji hari2.. sebiji pil seolah mcm minum air secawan susu.. so better dri x minum langsung kn..

5y ago

Sis.. Blh share x name pil kalsium tu.. Tq

farm fresh kurma.. sy beli sekotak terus y ad 24 kotak kecik kt dlm. pagi2 memang mnum tu je smbil drive nk g keje. sedap..xhamis sgt..

Sy kena minum susu ,kalau tak minum asyik rase kebas je kaki tangan . Mula2 tak biase juga lame2 ok dah, sy minum susu fernleaf family je

Sy dlu minum susu putih ja loya..tpi bila masuk 4 month try susu putih alhamdullillah dah bole terima..mkin perubahan masa ngandung lar..

Kalau saya dlu mnum susu kambing. Kadang dutch lady. Kadang juga susu HL. Dan juga susu kurma. Itu saja saya minum. Susu HL sedap!

sy pun x suka minum susu 😆 tp sy paksa je minum yg pernah sy minum time budak dulu susu fernleaf x letak gula pun 😅😅