maaf nak tanya

ada tak dkt sini mommies yg mmng xsuka minum susu, dan ada tak susu yg sesuai untuk yg jenis xminum susu, sbb sy klw minum susu rasa nak muntah sbb mmng xsuka susu dan boleh x suggest susu yg baik untuk ibu mengandung.#ingintahu

6 Balas

sma sis sya x minum susu sbb kembung,susu kmbing yang bagus pun x boleh,saya ambil supplement calcium mag D dari amway, alhamdulilah stkt skrng ok ja,tidak dulu gigi ngn pinggang rsa sakit..stkt amal supplement ni gigi x sakit gusi pun x brdrh dah.. pinggang pun x sakit/lnguh mcm dlu

cuba minum susu yang sejuk & perisa mungkin boleh kurang kan loya

tak boleh minum susu lembu, try ambik susu almond/susu kambing

Try calla milk. Saya suka yg chocolate n machiato

enfamama perisa coklat boleh try

sy minum susu HL..sedap jugak..