salam. hi.

salam. hi. sini sapa minum susu enfamama? kalau ade sy nk bg free je. sbb tekak sy x ley terima. skg sy minum anmum sj. yg betul2x minum sj sy bg free. blh contact sy 012 9114433

salam. hi.
17 Balas

Mse saya pregnant doc pn suggest minum nie.. Tp xde rezeki saya 2bulan je kandungan ,ada bleeding.. Trus gugur.. Da 2ari ,ari nie..Susu pn xabis lg sikit,sedih bila tgk tin susu nie kat uma ada lagi 😢

Susu ni ade org dr kedah da book. Katanya esk nk bank in duit pos. If dia cancel atau x bayar sy akan bg org terdekat area shah alam. Tq.

Saya nk klu sis nk bagi nanti sa bagi duit pos sa .. Klu blm org ambil boleh wsp no sa x 0189666054

Susu dia x sedap ke sis. Anmum lagi sedap ke sis. Maaf saya x cuba lagi. X tahu nak pilih susu yang mana.

5y ago

Okay jadi takut nak pilih susu apa sebab saya x minum susu

Dulu pn sy minum susu ni tp tak boleh telan.. Last2 buang je.. Dh la mahal susu ni

5y ago

Kuih raya? Hihi. Boleh ek.

Sy minum susu cap ayam je...susu nie elok tp x mampu beli hanya mampu tngok ja..

Same la.. Sy pon bli ni tp cannot go.. Hahaha.. So Dok tesmpn jela kt dapo tu

Wsalam....jauh..kalau dekat mmg sya ambik ..sya DH mula mnum susu enfamama

Wassalam.. Sy minum susu enfamama.. Tp awk beli yg coklat ke vanilla pnya ??

5y ago

Oh.. Vanilla pon sy xboleh telan. Kalau coklat pnya, okayy

Anmum gula tinggi ye. Jaga2 jgn sangkut kncing manis je nanti.