susu alahan

Susu apa yang sesuai kepada yang ada alahan

4 Balas

Baby alah apa? Susu lembu ke? Atau jenis lactose intolerance? Klu lactose intolerance boleh jd baby muntah or kembung or cirit birit. Susu yg sesuai susu kambing atau susu soya. Tapi apa2 pun better refer pakar. Bahaya sbnarnya klu memandai2 sendiri.

Kena jumpa dengan doktor untuk kenal pasti jenis alahan anak. Antara susu untuk bayi yang ada alahan, susu jenis lactose free dan susu soya.

Kna jmpa doktor bru boleh decide. Alahan ada byk jenis, nti mbazir pula

Bergantung pada jenis alahan