Ciri alahan susu lembu

Hai momies nak tnye , kalau bby alahan dgn susu lembu apa tanda2 mula dia tak sesuai tu ? Bby sye bru 3 bulan . Ada yg tahu tak ape tanda2 nyee#SeriusTanya #bantusharing #bantujawab

5 Balas

anak sy alah dairy kat kulit, if susu meleleh kat tepi bibir tu jd merah, kalau kena byk akan naik bintat mcm gigit nyamuk tu

anak sye muka bengkak, badan naik binti2 bsar mcm kena gigit gegata. mmg ke hospital trus jawabnyaa.

biasanya akan cirit birit banyak kali

3mo ago

paling sikit 3 kali, paling banyak 5 kali sampai merah montot baby. tak menentu tekstur kadang berair dan berketul kadang creamy 😂

same ..ank sy MCM tu jgk