Susu ?

Susu apa ibu2 minum bgi susu meriah ? Sye firstbaby n nk bgi full bf nanti .

5 Balas

Lain orang lain milkbooster dia. Nasihat saya, cari dan cuba. Ada orang minum milo, makan durian, berjalan-jalan pun boleh jadi booster. Senang cerita, kita cari sesuatu yang kita teringin dan akan buat kita gembira sangat.

5y ago

Okey sis tq noted

Rebus kurma merah dengan longan kering.. Minum air rebusannya.. Nak makan sekali pon boleh hihi

Minum horlicks! Memang byk susu. Saya amalkan ni utk kesemua 3 anak saya, alhamdulillah.

5y ago

Ohh okey sis tq share ☺️

Adik sy minum susu kurma hazel delima ar rayyan. Alhamdulillah susu meriah

Tamar koko boleh try jgak