baby lapar

Mcm mne nk bgi baby kenyang?.baby sye sentiasa lapa..skrang BF + susu fomula (S26).bole bgi pandangan mcm mne nk bgi baby kenyang???

2 Balas

Ade sign kerap menanges n x naek berat badan ke? Kalau xde means, da cukup. Anak sy fully bf, mmg kalau menyusu x pernah lepas sdiri, sy ingat die x kenyang tp rupanya die suka kemam buat mcm puting smpai ttido. Sudah nye smpai skarang kalau nak tido mesti cari puting mak nye.

Baby mmg MCM Tu sis dia kenyang dia tido bagun lapa balik janji bf sampaii dia lepaskan sediri