Hi mommies

Susu anak ape yg sesuai untuk naikkan berat bayi 5 bulan . ank minum susu badan tapi misi suruh campur sebab berat anak tak naik bila minum susu badan je . jadi misi suruh campur . ibu ibu boleh suggest susu tak . dulu masa abang die elok je badan smpai setahun stgh hmmm

13 Balas

lain macam cdagan misi suruh campur. berapa berat bb sekarang? lahir berapa kg?

7mo ago

sama je dgn anak saya berat 2.9 masuk 5 bln baru 5.3kg, macam nurse saya cakap normal je x payah nak campur fm kalau maknya ada susu badan , bby tgh byk main kena pastikan tidur cukup bru senang naik berat badan 😀