Buku Pink

Susahnya nak bukak buku pink sekarang. Kena buat appointment dulu. Bila call asyik terputus je. Call banyak kali kena marah dgn misi pulak

2 Balas

Betul..baru td dpt call kk, itu pun bahagian lain, kne bt appointment dlu klu nk buka buku pink, dah lah call pun susah nk berjawap, rasa geram pulak

Try walk in je sis. Kalau call memang diorg susah nak angkat sbb busy ramai patient.

4y ago

Dia tak bagi tarikh terus utk buat buku ? Mcm kk sy alhamdulillah setakat ni bila walk in, boleh buat terus kalau takde ape2 masalah. Kalau call memang jenuh nak tggu diorang angkat 😅