Buku pink appointment

Hi nak tanya , nk buka buku pink kena call KK dulu ke ? ataupun boleh walkin terus ?

4 Balas

masa saya tau pregnant husband mmng terus suruh walk in sebab dah check hospital mmng disahkan pregnant,tpi tkda surat lah sbb lewat malam doc call saja bagitau pregnant,terus esok pergi KK cakap kat kaunter nak buat buku pink mmng terus jumpa nurse dan bagi tarikh temu janji tunggu 10 weeks kandungan

1y ago

okey wak . tula ingat nk walkin je sbb dh 10minggu dah😅

call klinik desa atau klinik kesihayan berdekatan rumah untuk dapatkan tarikh

1y ago

okey..

Call dulu. Kalau tak angkat baru walk in utk dptkan appointment

1y ago

baik . terima kasih

tmpt saya kk kena booking tarikh tuk buka buku pink

1y ago

okey trima kasih