Buku pink week 10

Hi, saya dah week 10. Tempat saya week 10 baru boleh open buku pink. Adakah kena buat call buat appointment dulu atau just walk in? Call diaorang tak angkat2

3 Balas

tmpt sy sni kna appointment on9..isi smua mklumt..lps tu klik trikh mne yg ksong..dh submit nti dtg ikut date bwk sjil nikh ori n copy..n ic copy psagn..klau dlu pernh prngt bwk bku lma utk rjukan dye nti..sy Bru buka buku smlm..sbuln sy booking appointment on9..ape² pun sis tnya dlu klink tmpt sis..kdg smua klink x sme..sy cll pn xangkt trus sy direct ke sne sb dorg bz..now sy dh 9 mmggu..

saya 6weeks dh buat appoiment utk bukak buku pink , walaupun time tu baru nampak kantung blum nmpk baby . then 7weeks trus bukak buku . now saya dh 8week

rasanya depends on klinik desa tu. try walk in la sebab dh try call takde yg angkat kan. kejap je urusan nk buka buku pink.

1y ago

Fresh tu kluar sikit je. Lain brown. Tp banyak. Punca saya kerja berdiri lama. Tu masa week 5. Sekarang dah week 10. Haritu scan kat swasta alhamdulillah, dah nampak jantung. Saya dah call |gi kk. Diaorg dah angkat. Just diaorg surug dtg bawa bil lektrik and scan baby tu. Then baru dia bagi appointment untuk ambil darah apa semua