.hye mommies, nak tnya, baby 5 bln mmg susah nak tido ke?. Nap dlm 20 mnt lpas tu berjaga smpai mlm

Susah tido

2 Balas

sy xtahu anak org lain, tp anak sy mmg ada hari dia yg xnak tidur siang langsung.. bangun mmg konsisten sblum 8pagii, main2 semua 2 3jam, bg mndi sedap2 badan .. mmg ada time senang sgt tidur .. tp mmg ada hari nya xnk tidur lgsg, check ape semua, perut pempers persekitaran bilik (mgkin panas) xde masalah .. tgh hari mmg sy pasang aircond, sbb terlampau panas bwa ke ptg .. sbb utk bg dia selesa .. tp mmg ada hari mcm semua xkena .. so xnk tidur.. tp bukan slalu, dlm sebulan mgkin 3 4hari je ..

3w ago

ouh. .kira normal la ye ?. sbb baru dlm 3 hari mcm ni . .mungkin sebab panas melampau kot waktu siang