hb low

Supplement ni blh naikkan hb x ?kndungan zat besi dlm supplement ni sama x mcm Ubat dr kkia? Saya x boleh telan Ubat kkia n iberet ??

hb low
1 Balas

Ade tnya doc x yg xboleh telan ubt tu..Mcm sy refer misi dlu ckp xboleh mkn ubt yg diberi..Nty doc bg yg lain k xpon sis mkn dgn ubt tu dgn mnum air oren..

5y ago

Ubt nie pernh sis mkn ke? klu permah mkn continues ubt yg beli tu lau elok..Tpi sye dua2 preggy mmg refer doc tkt jga nk tkr2 ubt huhuhu