Mint advice 😊

Hi sume ibu2.. Sy mengandung anak 1st after 4yrs++ .. usia kndungan 10weeks. Kdg2 sy rase skit bhgian punggung. Is it normal? Mohon advice ibu2 yer.. Thanking in advance.#bantusharing #firstbaby #pregnancy #1stimemom

1 Balas

normal. nanti migraine la, sakit pinggang la, sakit celah peha, sakit tengkuk alahh sume sakit la 🤣. jangan risau, semuanya normal. yang tak normal kalau kaki keluar urat² hijau, alahan teruk sangat, atau pendarahan. cepat² ke doctor ok

3y ago

tenkiu2..haa tula...dah hilang dah skit tu..tp dtg plak skit laen..🤣🤣😅😅