Precious pregnancy

Hi suma.. Sy baru tau pregnant lepas check upt positive..myb dlm 6 mggu plus.. Tp g klinik doc scan blom nampak apa.. Normal ke, risau la.. Ni firt time since 5 year waiting..

11 Balas

Oo ok.. Lega skit hati ni, terkejut bila g klinik doc trus ajak scan.. Tp scan2 xnmpak apa.. tu cam was2 jdnya.. So kena sabar tggu 8 weeks above la ye, Tq suma.. 😊

Sama macam saya ritu. 6weeks nampak kantung je.. doc suruh dtg lagi 2minggu. Tapi saya lajakkan lagi usia 9minggu 3hari.. scan dah nampak baby dgn jantung skali

Normal nnti 8w baru nampak tu sis....tapi kalu ada rasa sakit di ari2 bagus jumpa doctor Cepat2 yea....

Normal sis, sebab baru lagi. Jangan risau ye 🤗. Tunggu lagi beberapa minggu untuk scan

normal sis.. Saya 4w6d pon nmpk kantung je.. 8w6d br nmpk baby dan jantung..

normal kot sis sbb sy pun scan lagi lah tak nampak apa apa

Normal sis,sya 8 weeks dh nmpk.. sabar n take care sis...

Normal..sy 12w Bru npk bby dengan heart beat skali

Yup normal. Biasanya 8w ke atas baru nampak.

Normal sis. Jangan risau ye 🤗