Trimester 3 sukar tidur. Kekanan tak selesa, kekiri juga tidak selesa. Terlentang apatah lagi ..🥺

Sukar tidur.

2 Balas

sis, saya pun dah masuk trimester 3. saya dah start ada rasa tak selesa tidur start dari 24 minggu. mungkin sis boleh cuba macam saya, support guna bantal. letak kat celah antara paha dan lutut. works wonder bagi saya. terus rasa ok dan tak lenguh. sebelum tido dan bangun pagi, cuba buat regangan. boleh search kat youtube. tak lama.. 5-10 minit je..

Sye pun mcm tu sis 🥺 .. bile siang rse mengantuk sgt2.. bile mlm 2 3 pagi baru boleh tidur..