sukar tidur malam trimester 1

saya sekarang dah 10minggu tapi masih sukar untuk tidur malam. masuk tidur pukul 10-11 malam tapi dalam kol 2-3pagi baru lelap. mengantuk tu ada cuma susah nak lelap lagi2 semua posisi saya tak selesa samaada mengiring atau terlentang. kalau terlentang bole senang tidur sikit dari mengiring. cuma orang kata tidur terlentang bahaya untuk kandungan. ada yang sama macam saya ke? yang ada tips pun dialukan #1stimemom #advicepls

1 Balas

kalau wani preggy dulu.. wani suka sapu calmtime+sleeptime dkt bdan wani😆.. sebelum landing ats katil.. wani spry sleppy heheh ... mummy kalau berminat boleh www.wasap.my/60138661354 .. nanti wani akn bg tau lebih details lagi kt mummy